All you need to know

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het festival en de ticketverkoop.

Wanneer is en hoe laat begint het Zomerfestival?

ZATERDAG 17 AUGUSTUS 2024 | ZOMERFESTIVAL 
Tijden: 18:00 - 01:00 uur
Toegang: alle leeftijden

Tickets (info & voorwaarden)
 1. (Online) tickets voor het Zomerfestival worden verkocht door Eventree in opdracht van Stichting Zomerfestival Leerdam.
 2. Eventree draagt zorgt voor de verzending van de bestelde tickets. Eventree levert het ticket af op het emailadres dat bij de bestelling is opgegeven. De koper is verantwoordelijk voor de juiste vermelding van contactgegevens en de gegevens die noodzakelijk zijn om betalingsafhandeling middels de op de website aangeboden mogelijkheden te faciliteren. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot het niet toezenden van een ticket.
 3. Leveringstermijn bij betaling met iDEAL is normalerwijze binnen 30 minuten. In het geval van technische storingen van welke aard dan ook waardoor de betalingen niet, niet juist of niet tijdig kunnen worden verwerkt en/of geautoriseerd, kunnen Stichting Zomerfestival en Eventree op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.
 4. Een ticket is voorzien van een unieke barcode. Bij de entree van het festivalterrein wordt het ticket gescand. Tickets zijn eenmaal geldig. Kopiëren van het ticket is nutteloos.
 5. Een ticket kan zowel digitaal als fysiek worden gescand bij de entree. Bij het printen van een ticket is het belangrijk dat het ticket goed leesbaar blijft en niet beschadigd wordt. Stichting Zomerfestival kan niet garanderen dat een beschadigd ticket scanbaar is. Beschadigde tickets kunnen bij de entree geweigerd worden.
 6. Ieder ticket is voorzien van een geldigheidsdatum en aanvangstijd. Na deze datum en aanvangstijd vervalt het recht op toegang.
 7. Tickets kunnen niet worden geruild voor een andere dag.
 8. Het herroepingsrecht voor consumenten is niet van toepassing op tickets die zijn aangekocht voor gebruik op een vaste datum. Bij annulering van een ticket door de klant wordt geen geld gerestitueerd. Wel mag je de tickets doorverkopen aan iemand anders.
 9. Stichting Zomerfestival wijst ouders en begeleiders van kinderen en groepen erop, dat zij verantwoordelijk zijn voor diegenen die onder hun leiding het festivalterrein bezoeken. Dit betekent dat ouders en begeleiders ook aansprakelijk zijn voor de schade die door de aan hen toevertrouwden wordt veroorzaakt.
 10. Als het festival wordt afgelast, dan heb je recht op teruggave van het volledige bedrag dat je betaald hebt voor de kaart(en). Inclusief eventuele reserverings- en/of servicekosten. Ook als het Zomerfestival zich beroept op overmacht. Andere al gemaakte kosten krijg je niet van dhet Zomerfestival terug.
 11. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Waar is het festivalterrein?

Lingedijk 8 
4142 LD Leerdam
(op de parkeerplaats tegenover de Glasfabriek)

 
Hoe kom ik op het festivalterrein?

Kom je uit de buurt? Kom dan zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Deze kan je langs de Lingedijk op diverse plekken plaatsen.

Het festivalterrein kan bereikt worden via het station Leerdam dat op ongeveer 10/15 minuten lopen ligt van het festivalterrein. Er rijden geen pendelbussen. Informatie over de NS treintijden van en naar station Leerdam vindt je op de website voor het openbaar vervoer

Voor wie zijn de festivalavonden?

Voor iedereen die wel houdt van een feestje en voor alle leeftijden.
Let op! Alcoholische drank wordt alleen verstrekt als je 18+ bent.

Wat moet ik meenemen/bij me hebben?

Een geldig toegangsbewijs op je telefoon en je identiteitsbewijs.

Kan ik met een rolstoel komen?

Ben je rolstoelgebruiker? Dan kan je zonder problemen via de reguliere ingang het terrein op. Er is een invalidetoilet. Je kan dus in jouw rolstoel overal komen.

 
Eten & drinken

Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan. Met een doktersverklaring is het wel toegestaan om speciaal eten en/of drinken mee te nemen, bijvoorbeeld in verband met een allergie. Op het terrein is een snackkar aanwezig waar diverse snacks verkrijgbaar zijn. En uiteraard kan je aan de diverse bars je drankje(s) bestellen. Betaling geschiedt via pin,

Alcohol & Drugs

Op het terrein is alcohol te koop. Geniet, maar drink met mate. Het is wettelijk verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Ook het gebruik van drugs op het festivalterrein is ten strengste verboden. Bij overtreden van de regels word je verwijderd van het festivalterrein.

Hoe kan ik betalen op het festivalterrein?

Op het terrein wordt uitsluitend betaald via pin. Er staan diverse pinautomaten bij de bar.

Mag ik foto- en/of filmopname maken?

Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen zowel bij Glassdance als bij het Zomerfestival . Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s zonder verwisselbare- of telelens) zijn wel toegestaan, evenals mobiele telefoons met camera. Maak vooral lekker veel foto's voor privédoeleinden. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto’s die je gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. 

Veiligheid

De beveiliging en de EHBO houden de gasten van het Zomerfestival en omgeving zo goed mogelijk in de gaten. Wij willen ook jou vragen om een oogje in het zeil te houden. Zo kunnen we samen ongewenste situaties snel oplossen. Probeer bij eventuele calamiteiten rustig te blijven, luister naar de organisatoren en veiligheidscoördinatoren voor verdere instructies.

Onze sponsoren

Glassdance leerdam

Zomerfestival archief

Contact

Stichting Zomerfestival - Leerdam

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

F.A.Q.

Volg ons